Projecten // Octinion

Nog nooit zo dynamisch

Een van onze meest uitgebreide projecten tot nu toe, waar de klant tal van mogelijkheden heeft om de inhoud op te bouwen en vorm te geven aan de hand van 19 verschillende soorten blokken. Bezoek hun website.

Dynamische blokken

Van contactformulieren tot gallerijen

Met in totaal 19 verschillende opties heeft Octinion een blok voor elke situatie. Er zijn er om tekst en afbeeldingen te tonen, die elk op hun beurt nog verschillende instellingen hebben. Maar ook linken naar andere pagina's (zoals gerelateerde cases, producten, ...) is op verschillende manieren mogelijk. De vertaling naar mobiel was hier zeer belangrijk.

Daarnaast werd een uitgebreid systeem voor downloads uitgebouwd. Octinion krijgt de keuze bij elk bestand om het openbaar te maken of te limiteren aan bepaalde types van gebruikers. Zo moeten bezoekers eventueel registreren of inloggen, en creëert Octinion automatisch leads.

Mobiel & Tablet

"Mobile first" als sleutel tot succes

Met ingewikkelde structuren waar de gebruiker vaak zijn weg moest vinden tussen meerdere menu's, was het zeer belangrijk om van in het begin ook de kleinere schermen in acht te nemen. Bij een uitgebreide productpagina kwam er bijvoorbeeld een extra menu bij om te navigeren binnen de lange pagina zelf.

Andere projecten

Leuke websites, huisstijlen en drukwerk

Kijk gerust naar een van onze andere projecten. Een korte uitleg en leuke visuals tonen je waar we mee bezig zijn. Of ben je al overtuigd? Neem dan contact op!