Projecten // Melk4kids

Registraties & beheerbare processen

Een leuke en informatieve website, maar ook eentje waar leerkrachten een bezoek moeten kunnen registreren. Zo wordt in de achtergrond heel wat automatisch in orde gebracht zodat scholen en organisaties hun subsidie kunnen krijgen.

Bezoek reserveren

Handig op zoek naar een melkveebedrijf

Over de koetjes en kalfjes leren, dat doe je best op jonge leeftijd en op locatie. Waarschijnlijk heb je er nog een leuke herinnering aan. Met Melk4kids kunnen leerkrachten en opvoeders bezoeken reserveren bij melkveebedrijven om hun kleintjes een leuke en leerzame dag te bezorgen. Aangezien het mogelijk is om hiervoor een subsidie te krijgen, werkt onze website achter de schermen  zodat alle partijen steeds de juiste informatie invullen. Zo kan VLAM alles pijnloos opvolgen en beheren.

Automatische opvolging

Aan de hand van e-mails en formulieren

Onze website houdt bij wanneer de bezoeken plaatsvinden en verstuurt de dag nadien twee e-mailsEentje naar de melkboer waarin ze met handige knoppen kunnen bevestigen of het bezoek wel degelijk heeft plaatsgevonden.

De andere (e-mail) bevat een evaluatieformulier (zie ipad & iphone) en wordt gestuurd naar de contactpersoon die het bezoek gepland had. Zij evalueren het bezoek en geven hun informatie in voor de subsidie. Hierdoor krijgt VLAM een zeer handige lijst met alle betalingsgegevens voor de subsidies en krijgen de melkveebedrijven ook een handig overzicht met alle evaluaties, zodat zij hun rondleidingen kunnen bijschaven.

Andere projecten

Leuke websites, huisstijlen en drukwerk

Kijk gerust naar een van onze andere projecten. Een korte uitleg en leuke visuals tonen je waar we mee bezig zijn. Of ben je al overtuigd? Neem dan contact op!